Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه گفت دولت او اعطای عفو به «محمد علی کلی»، قهرمان و اسطوره بوکس جهان که خرداد ماه سال پیش درگذشت را در دست بررسی دارد.

«محمد علی کلی» در سال 1967 به دلیل امتناع از شرکت در جنگ ویتنام محکوم شناخته شد. مارس سال 1996، ارتش آمریکا دامنه جنگ با ویتنام را گسترش داده بود و نیازمند نیروی جنگی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«محمد علی» نیز به جنگ فراخوانده شد اما اعلام کرد که با این جنگ مخالف است و در آن شرکت نخواهد کرد.

 این قهرمان افسانه‌ای درباره دلیل مخالفتش اینطور توضیح داد: «جنگ، خلاف تعالیم اسلام است.» «چرا باید آنها از من بخواهند که یونیفرم به تن کنم و ده‌ها هزار مایل از خانه‌ام دور شوم و بر سر مردم رنگین‌پوست در ویتنام  گلوله و بمب بریزم، در حالی که با سیاه‌ها در شهر  لوییویل (در آمریکا) مثل سگ رفتار می‌شود و ساده‌ترین حقوق انسان‌ها از آنها سلب می‌شود؟»

بیشتر بخوانید: «محمد علی»؛ مشت گره‌ کرده یک نسل علیه ظلم و نژادپرستی آمریکا

دونالد ترامپ روز جمعه قبل از حرکت به کانادا برای شرکت در اجلاس گروه هفت گفت دولت او «در حال آماده کردن توصیه‌هایی» برای اعطای عفو پس از مرگ به محمد علی کلی است.

قانون اساسی آمریکا به رئیس جمهور اجازه می دهد برای جرائم فدرال عفو صادر کند. 

ترامپ گفت دولت او فهرستی متشکل از نام 3000 نفر که با بسیاری از آنها «غیرمنصفانه رفتار شده» تهیه کرده است. او درباره محمد علی کلی گفت: «[علی] آن موقع محبوب نبود، اما یاد او امروز محبوب است.»

این اظهارات ترامپ باعث حیرت برخی شد زیرا  دیوان عالی آمریکا سال 1971- یعنی چهار سال بعد از محکومیت محمد علی کلی- حکم او را ملغی اعلام کرده بود. به علاوه «جیمی کارتر»، رئیس‌جمهور اسبق آمریکا هم در سال 1977 تمامی مشمولان وظیفه که از شرکت در جنگ ویتنام خودداری کرده بودند را مورد عفو قرار داد. 

«ران توویل»، وکیل همسر علی گفت که اظهارات ترامپ را تحسین می‌کند اما صدور عفو برای او ضرورتی ندارد. وی در بیانیه‌ای اعلام کرد: «دیوان عالی آمریکا در سال 1971، به اتفاق آرا حکم محمد علی را لغو کرد.»

محمدعلی کلی، یکی از مشهورترین بوکسورهای سنگین وزن جهان بود. وی پس از گرویدن به اسلام در فعالیتهای سیاسی نیز نقش داشت و به همین دلیل بیش از سایر قهرمانان ورزشی در جهان مطرح شد. وی همچنین در قرن بیستم عنوان یکی از بزرگترین قهرمانان ورزشی را نیز از آن خود کرد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۵۹۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد اسرائیل به آمریکا برای قطع بودجه سازمان ملل

یک مقام اسرائیل پیشنهاد داد در صورت تصویب قطعنامه‌ای در حمایت از به رسمیت شناخته شدن کشور مستقل فلسطین، آمریکا تمامی حمایت‌های مالی خود از نهادهای سازمان ملل را قطع کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، اسرائیل پیشنهاد داده چنانچه مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای برای حمایت از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل به تصویب برساند آمریکا ممکن است بودجه تمامی نهادهای این سازمان را قطع کند. 

فلسطین در حال حاضر «عضو ناظر دائم» سازمان ملل است و علی‌رغم شرکت در جلسات این سازمان قادر به رأی دادن نیست.

مجمع عمومی سازمان ملل ممکن است به پیش‌نویس قطعنامه‌ای رأی بدهد که خواستار به رسمیت شناختن تشکیلات خودگردان فلسطین به عنوان عضو کامل سازمان ملل است. این پیش‌نویس از شورای امنیت خواسته در تصمیم پیشین خود تجدید نظر کند.

خبرگزاری رویترز نوشته این رأ‌ی‌گیری در مجمع عمومی نشان‌دهنده میزان حمایت از فلسطینی‌ها برای به رسمیت شناخته شدن به عنوان کشور مستقل است.

ماه گذشته اکثر کشورها در جلسه شورای امنیت از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت کردند اما آمریکا این قطعنامه را وتو کرد. عضویت کامل در سازمان ملل در صورتی حاصل می‌شود که 15 عضو شورای امنیت قطعنامه عضویت آن کشور را به تصویب برسانند. 

در قوانین آمریکا تصریح شده واشنگتن قادر به حمایت مالی از هیچ سازمان زیرمجموعه سازمان ملل که به گروه‌های فاقد «شاخصه‌های به رسمیت‌شناخته‌شده» کشور شدن عضویت کامل اعطا کند، نخواهد بود. در سال 2011  بعد از آنکه یونسکو به تشکیلات خودگردان عضویت کامل داد  آمریکا حمایت مالی خود از این سازمان را قطع کرد.

گیلاد عردان، سفیر اسرائیل در سازمان ملل با اشاره به رأی‌گیری روز جمعه مجمع عمومی درباره فلسطین گفت: «اگر این قطعنامه تصویب شود انتظار دارم ایالات متحده به طور کامل بودجه سازمان ملل و نهادهای آن را مطابق با قوانین ایالات متحده قطع کند.»

اعضای کنگره آمریکا دیوان کیفری بین‌المللی را تهدید کردندآمریکا محموله تسلیحات به رژیم صهیونیستی را نگه داشته است

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عجیب اما واقعی؛ سیانکی سرمربی پاس شد!
  • پیشنهاد اسرائیل به آمریکا برای قطع بودجه سازمان ملل
  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • واکنش تند به پیشنهاد حذف سپاهان از فوتبال ایران
  • آمریکا در حال بررسی پاسخ حماس به توافق آتش‌بس است
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا