Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: لازم نیست وزیر دستور تعطیل بدهد. خود مدیران ابتکاری به خرج دهند مشکلی پیش نمی‌آید. مشکل در ذهن های متصلب است که فکر می کنند یک قالب خاص را باید همیشه رعایت کنند و اسم آن را هم نظم و انضباط گذاشته اند.


به گزارش عصر ایران ؛«فردا صبح ساعت 5 کله پاچه، ساعت 6 مسابقه مشت‌زنی محمد علی کلی با فریزر در تلویزیون این قهوه‌خانه، در صورت برنده شدن محمد علی، چای و قلیان، مجانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
در سال‌هایی که تلویزیون هنوز همه‌گیر نشده بود و محمد‌علی (کاسیوس کلی) قهرمان آمریکایی مشت‌زنی (بوکس) جهان به خاطر مسلمان بودن وتوان‌مندی و پاره‌ای ویژگی‌های اخلاقی محبوب‌ترین ورزشکار خارجی نزد ایرانیان بود قهوه‌خانه‌ای در تهران این ابتکار را به خرج داد و اعلام کرد مشتریان می‌توانند مسابقۀ «محمد علی» - که در ایران به محمد علی کلی شهرت داشت و دارد - با «جوفریزر» رقیب مشهور خود را از تلویزیون این قهوه‌خانه تماشا کنند و جالب این که چنان که در تصویر می‌بینید اضافه کرده اگر «محمدعلی» برنده شود چای و قلیان، میهمان قهوه‌خانه خواهید بود.

می‌توان حدس زد که علاقه‌مندانی با هم قرار گذاشتند 5 صبح در قهوه‌خانه باشند و کله‌پاچه‌ای بخورند (‌البته در اصطلاح کله‌پاچه را می زدند!) و بعد با طیب خاطر و شکم پُر به تماشای مسابقۀ بوکس بنشینند و اگر «محمد علی»، فریزر را «ناک اوت» کرد چای و قلیان سفارش دهند و پولی هم نپردازند. در آن دوره البته احتمالا پلیس حساسیتی نشان نمی داده که در کافی شاپ تلویزیون تماشا کنند و اصطلاح «تداخل صنفی» به کار نمی رفت!
از آن دوره بیش از 40 سال می گذرد اما خاطرات آن هنوز در کام نسل هایی که به یاد دارند شیرین است. آن همه تحمیلات و محفوظات به درد نخور را فراموش کرده ایم اما گفت و گو هامان به این بهانه را به یاد سپرده ایم و نام «کلی» برای ما با آن صبح زود برخاستن ها و تماشای مشت بر سر و روی یکدیگر کوفتن ها قرین شده و طفلک معلم دینی که در عین این که بوکس را حرام می دانست محمد علی را به خاطر مسلمان شدن می ستود و این تناقض را نمی توانست حل کند!
دو سه نوبت از خاطرات تماشای تلویزیونی هم در ذهن این نویسنده ثبت شده و البته به جای قهوه خانه در خانه پدربزرگ مسابقه را تماشا می کردیم و به همین خاطر دیرتر روانۀ مدرسه می شدیم و اصلی پذیرفته شده بود و به دلیل تأخیر مؤاخذه نمی شدیم هر چند که زمان بوکس مثل فوتبال طولانی نبود و صبح زود هم پخش می شد نه در ساعات درس و مدرسه.
مگر چند بار در سال این اتفاق می افتاد؟ 
مگر این همان «محمد علی» نبود که خیال می کردیم نام کوچک او «محمد علی» است و نام خانوادگی اش «کلی» و آن قدر مشهور بود که «تمرینات کُلّی» در درس علوم را به طنز «تمرینات کِلِی» تلفظ می کردیم؟
در مدرسه مان که اسلامی هم بود «محمد علی» نمادی از تحول یک انسان بود و حالا ما اگر دقایقی به تماشای مسابقۀ او می نشستیم منافاتی با تعلیمات نداشت هر چند ما در آن اواخر به «کلی» خوردیم و وقت باختن.چقدرهم افسرده می شدیم.
نقل این حکایت به این خاطر است که روز شنبه 12 آبان 1397 مسابقۀ رفتِ فینال جام باشگاه های آسیا بین دو تیم پرسپولیس از ایران و کاشیما از ژاپن برگزار می شود. به خاطر اختلاف ساعت و بُعد مسافت مسابقات فوتبال در خاور دور به وقت ما با صبح مقارن می شود اما مگر چند بار این اتفاق می افتد؟(منظور طعنه استقلالی ها نیست! این است که مگر چند بار یک فینال در ژاپن برگزار می شود که صبح باشد و هم زمان با مدرسه؟)
وزیر آموزش و پرورش البته گفته است «در صورت امکان، مدیران، شرایط پخش مسابقه را فراهم کنند اما امکان تعطیلی مدارس در روز شنبه نیست.»
آقای بطحایی البته می توانست با صراحت بیشتر بگوید با توجه به اینکه هوش و حواس وذهن بچه‌ها خصوصا دبیرستانی‌ها (دختر و پسر هم ندارد) متوجه این بازی است مدیران ابتکاری به خرج دهند تا بچه ها تماشا کنند و لذت ببرند.»
یا این که اجازه دهند دانش آموزان گوشی هوش مند یا تبلت همراه بیاورند و بازی را تماشا کنند.
واضح است که بچه های پرسپولیسی و حتی استقلالی ها که کُری می خوانند تماشای این بازی را بر هر درسی ترجیح می دهند.
مهم ترین نقد سهراب سپهری بر نظام آموزشی این بود که «کلاس از زندگی بیرون است» و بچه ها پا به مدرسه که می گذارند انگار از دنیا و جامعه منقطع شده اند و به همین خاطر تا صدای زنگ پایان را می شنوند به سوی درهای خروج هجوم می برند تا به جریان زندگی در جامعه بازگردند. پاره ای اتفاقات می‌تواند زندگی را به مدرسه و کلاس بازگرداند و تماشای مسابقه‌ای که در آن سوی دنیا برگزار می شود یکی از آنهاست مخصوصا این که پس از آن بین بچه ها بحث و گفت و گو هم درگیرد.
لازم نیست وزیر صراحتا دستور تعطیل بدهد. خود مدیران باید ابتکاری به خرج دهند.مشکلی پدید نمی‌آید. مشکل در ذهن های متصلب است که فکر می کنند یک قالب خاص را باید همیشه رعایت کنند و اسم آن را هم نظم و انضباط گذاشته اند. برچسب ها: پرسپولیس ، بوکس ، کلی

منبع: خرداد

کلیدواژه: پرسپولیس بوکس کلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۳۷۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه معلم، مدرسه کودکان کار

به گزارش همشهری آنلاین، زهره ناظمی، بانوی اصفهانی، معلمی است که خانه کوچکش، مدرسه کودکان کار است. دوران کرونا وقتی متوجه شد برخی از بچه‌ها به‌خاطر نداشتن تلفن همراه امکان حضور در کلاس را ندارند، تلفن همراهش را در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌داد تا از درس و مدرسه‌ جا نمانند.

بعد از آن همکارانش وقتی این روحیه ایثارگری را در خانم معلم دیدند پیشنهاد دادند که کلاس درسی برای بچه‌های کار برپا کند؛ پیشنهادی که خانم معلم با جان و دل پذیرفت. تقریبا بیش از یک سال می‌شود که خانم معلم ظهر که از مدرسه برمی‌گردد، روپوش معلمی‌اش را در نمی‌آورد و در خانه‌اش را به روی کودکان کار باز می‌کند تا معلم اختصاصی آنها باشد. حتی شب‌ها هم میزبان کودکان مشتاق تحصیلی است که باید روزها سرکار باشند.

در خانه این معلم به روی دانش‌آموزانی که پدر و مادرشان به دلایل مختلف نمی‌توانند با آنها کار کنند نیز باز است و خانم ناظمی با حوصله راهنمایی‌شان می‌کند. البته روایت این کار خیر یک روایت خانوادگی‌ است. فرزندان خانواده که هر دو دانش‌آموز هستند هم کنار مادرشان در یادگیری مفاهیم درسی به کودکان کار کمک می‌کنند و پدر خانواده هر روز دست پر از سرکار برمی‌گردد تا خوراکی‌های خوشمزه و هدیه‌های کوچکش انگیزه این کودکان باشد.

بیشتر بخوانید: استخدام زنان زندانی ایرانی در یک کارخانه بستنی توزیع مهربانی در نانوایی | ببینید


یک جشن تولد خاص

همه تشریفات تولد امسالش به اندازه یک کیک یزدی کوچک بود و یک شمع ساده. صحبت از جوان نیکوکار تهرانی است؛ جوانی که نخواست نامش عنوان شود اما خبر کار نیکش به گوش‌مان رسیده. چند روز پیش ستاد مردمی دیه میزبان جوان و جشن تولد ساده‌اش بود. البته به برکت این جشن تولد ساده ۲ زندانی جرائم غیر عمد آزاد شدند.

این جوان نیکوکار هزینه تشریفات مراسم تولدش، یعنی معادل ۲۲ میلیون تومان را صرف آزادی ۲ زندانی سرپرست خانواده کرد تا پس از ۴ ماه حبس به آغوش خانواده‌شان برگردند. قهرمان این خبر خوبمان درباره جشن خاصش می‌گوید: شمع تولدم را امسال با آرزوهای زیبایی چون بودن یک پدر در کانون گرم خانواده فوت کردم که شیرینی‌اش بیشتر بود و خاطراتش هم ماندگارتر شد.



ثبت مهربانی با حیوانات

ما ایرانی‌ها طرفدار طبیعت هستیم. اصلا بدجوری حواس‌مان به زمین و هوا هست تا خدای نکرده لانه پرنده‌ای را خراب نکنیم، مخصوصا لانه پرنده‌ای از نوع لک‌لک؛ موردی که بارها در گوشه‌گوشه کشورمان با آن برخورد داشته‌ایم. این بار هم در کرمانشاه، آشیانه یک جفت لک‌لک که روی دودکش‌های آتش‌زای یک کارخانه ساخته شده بود با همکاری محیط‌زیست و آتش‌نشانی جابه‌جا شد تا این مهربانی هم ثبت شود.

کد خبر 849390 برچسب‌ها كودكان كار نیکوکاری معلمان محیط زیست ایران

دیگر خبرها

  • یک «طلا» پایان بوکس ایران را خوش کرد/ زنگ خطر برای برخی اوزان
  • تمرکز پرسپولیس رسیدن به قهرمانی است
  • اوسمار: می‌خواهیم قهرمانی پارسال را تکرار کنیم
  • اوسمار: به خاطر دوستانم در برزیل ناراحتم اما از برد پرسپولیس خوشحالم
  • بوکسور ارومیه‌ای قهرمان مسابقات جوانان آسیا شد
  • بوکس ایران با زدن ازبک در فینال، طلا گرفت!
  • بازگشت سریع موعود از قطر: سلام پرسپولیس!
  • کشتارهای جدید اشغالگران در غزه با هدف قرار دادن ۱۱ خانه در رفح و یک مدرسه آنروا
  • خانه معلم، مدرسه کودکان کار
  • تعویق مسابقات بوکس نونهالان