Web Analytics Made Easy - Statcounter

المپیک توکیو 2020 پس از تعویق یک ساله به علت پاندمی کرونا، از تاریخ 1 مرداد 1400 شروع می شود. در این سری از مطالب قصد داریم هر روز یکی از داستان های شنیدنی المپیک را مرور کنیم. 

طرفداری | محمد علی نیاز چندانی به معرفی ندارد؛ سرشناس ترین چهره تاریخ ورزش بوکس و یکی از تاثیرگذارترین ورزشکاران تاریخ. داستان حضور وی در المپیک و مبارزه اش در بوکس آماتور اما از جمله داستان هایی است که میان ماجراجویی های افسانه ای دوران حرفه ای علی گم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او مدت ها پیش از اینکه نامش را از کاسیوس کلی به محمد علی تغییر دهد، یک بوکسور 18 ساله از خود راضی بود. کلی در همان سن کم، در المپیک 1960 رم شرکت کرد و با نمایش های شاهکاری که از خودش درون رینگ به نمایش گذاشت، توانست برنده مدال طلای سنگین وزن المپیک شود اما بیش از هر چیزی، این رفتار صمیمی و خوش قلبی وی بود که توجه روزنامه نگاران را جلب کرد. دوران، دوران جنگ سرد بود و با هدف سودجویی از دهان لق کلی نوجوان، مطبوعات شوروی سابق سعی می کردند او را فریب دهند تا در مورد کشورش آمریکا یاوه گویی کند. یکی از خبرنگاران شوروی در کنفرانس مطبوعاتی از کلی پرسید:

از اینکه نمی توانی به برخی از رستوران های آمریکا وارد شوی چه احساسی داری؟ 

کلی بی درنگ پاسخ داد:

هی مرد روس، ما افراد واجد صلاحیتی در کشورمان داریم که روی این مشکل کار می کنند. ما در آمریکا بزرگترین و زیباترین خودروها را داریم. ما همیشه تمام غذایی که می توانیم بخوریم را دریافت می کنیم. آمریکا بزرگترین کشور جهان است.

با توجه به گزارش ها اما، اوضاع برای کاسیوس کلی در بازگشت به خانه همانطوری پیش رفت که خبرنگار روس می گفت. کلی پس از المپیک به زادگاهش کنتاکی برگشت، با غرور تمام مدال طلایش را بر گردن آویخته بود اما غرور آمریکایی اش چندان دوام نیاورد. بوکسور افسانه ای که آن زمان تنها 18 سال سن داشت، به شهر لوئیزویل رفت، آنجا بود که یک رستوران مخصوص سفیدپوستان از خدمات رسانی به کلی سر باز زد. چند جوان سفیدپوست همان موقع به کلی حمله کردند و پس از درگیری که پیش آمد، مدال طلای المپیک اعتبار و درخشش را نزد بوکسور جوان از دست داد. بنا به یک داستان عامیانه، کاسیوس به شدت عصبانی شد و مدال خودش را به رودخانه اوهایو پرتاب کرد. هر چند که نویسنده آمریکایی، جری ازنبرگ در مورد این ماجرا گفته:

اگر هزار سال بعد هم به رودخانه اوهایو بیایید، امکان اینکه پری دریایی پیدا کنید بیشتر است تا مدال المپیک.

پس از حدود 4 دهه و در جریان دیدار تیم های بسکتبال آمریکا و یوگسلاوی (المپیک 1996 آتلانتا)، کمیته بین المللی المپیک تصمیم گرفت که یک مدال جایگزین به علی اهدا کند.  

محمد علی و دریافت دومین مدال طلای المپیک

منبع: سایت Mental Floss و NBC

بیشتر بخوانید:

داستان های شنیدنی از تاریخ المپیک (1): سفر کاروان برزیل به المپیک 1932 با دست‌فروشی قهوه و لوبیا!

داستان های شنیدنی از تاریخ المپیک (2): نوال المتوکل کیست؟ با پیشگام زنان ورزشکار مسلمان آشنا شوید

 

اخبار داغ 

فیلم منشوری سارا و نیکا با پسر فامیل! / باز هم حاشیه + عکس ها برترین های قرن با علی فتح الله زاده: از علی پروین معذرت می خواهم؛ این روزها سلطان ها خطرناک شده اند! تاریخچه دربی تهران؛ نگاهی به 95 تقابل استقلال و پرسپولیس پیوستن جهانبخش به فاینورد قطعی است رونمایی از پیراهن دوم بارسلونا برای فصل 22-2021 / عکس استقبال هواداران تیم ملی ایتالیا از برناردسکی در حاشیه مراسم ازدواج او / عکس

منبع: طرفداری

کلیدواژه: داستان های شنیدنی مدال طلای محمد علی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۳۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچکس با کتف جراحی شده برنگشته، هیچکس هم در 9 سال 9 مدال نگرفته است

بعد از علیرضا دبیر، حالا منصور برزگر هم با توجه به جراحی کتف یزدانی گفته هیچ کس بعد از جراحی کتف به کشتی برنگشته است. این اظهارنظر در حالی که حسن یزدانی آماده بازگشت به میدان شده است، چندان جذاب نیست.

به گزارش طرفداری، هر اتفاقی در کشتی و هر ورزش دیگری با خواست و توان ورزشکاران عملی است. از جمله همین حسن یزدانی که باید گفت او 9 مدال در 9 سال به دست آورده است.

همان طور که هیچ کس بعد از جراحی کتف به کشتی برنگشته است، هیچ کس هم نتوانسته در تاریخ کشتی ایران در 9 سال 9 مدال بگیرد. هیچ کس نتوانسته این گونه با عظمت در تاریخ کشتی ایران رفتار کند و در 9 سال متوالی در 9 دوره متوالی از المپیک و مسابقات جهانی 4 طلا و 4 نقره و یک برنز بگیرد و حالا در آستانه کسب دهمین مدال متوالی خود در مسابقات جهانی و المپیک باشد.

کشتی گیر بزرگی مثل عبدالله موحد با همه عظمت و شکوهش 6 مدال بیشتر در تاریخ کشتی نداشته و حالا حسن یزدانی تنها مرد تاریخ کشتی ایران است که توانسته به این تعداد بالای مدال در تاریخ کشتی ایران برسد. پس به صورت پیش فرض می توان گفت او می تواند تنها کشتی گیر تاریخ ایران باشد که بعد از عمل جراحی کتف به جاده موفقیت برمی گردد. همان طور که در بازیهای آسیایی هم با همین کتف آسیب دیده به عنوان قهرمانی رسید.

 

از دست ندهید ????????????????????????

درد بی‌پایان؛ چهره ناصر الخلیفی بعد از حذف مقابل دورتموند (عکس) ادین ترزیچ، هوادار دیروز، سرمربی فینالیست امروز داروین نونیز به شایعات پیوستن به بارسلونا قوت بخشید! سوتی عبدالله ویسی روی آنتن زنده؛ تخلف پاداش 3.5 میلیاردی فولاد؟ 

دیگر خبرها

  • علیرضا دبیر، نام رسول خادم را حذف کرد
  • علیرضا دبیر: چرا حسن یزدانی را انتخاب کردیم؟ چون طلای المپیک دارد
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • هیچکس با کتف جراحی شده برنگشته، هیچکس هم در 9 سال 9 مدال نگرفته است
  • شانس بالای ایران برای تصاحب مدال‌های طلای آمریکا و ژاپن
  • کرواسی انتخاب لوپز برای کسب پنجمین طلای المپیک
  • ۱۰ گنج گمشده بزرگ تاریخ | داستان‌هایی خواندنی از گنج‌های مرموز دنیا
  • امین میرزازاده با طلای دوم، دهمین طلای لوپز را نقره می‌کند
  • وقتی «محرمانه لس‌آنجلس» بالاتر از «پدرخوانده» قرار می ‌گیرد
  • به دنبال طلای بازی‌های آسیایی هستم/ رکورد ایران را جا به جا کردم